Logo

De Peuterleerplekken van JongLeren

JongLeren is dé organisatie in Den Haag waar peuters spelend leren en zich zo ontwikkelen. Bij JongLeren kunnen peuters ontdekken en ervaren in een vertrouwde en veilige omgeving, waar ruimte is voor fantasie en creativiteit. Er is volop aandacht voor onderdelen als muziek, knutselen, rekenen en bewegen. We leren de kinderen ook om zelfstandig te zijn. De eigen jas aantrekken, netjes eten en drinken aan tafel, alleen een taakje doen. Op de Peuterleerplek leren kinderen ook om samen te zijn: samenwerken, samen spelen, met andere kinderen delen en rekening met elkaar houden. Dat zijn allemaal dingen die wij belangrijk vinden en waar we uw kind bij helpen.
We bereiden de kinderen voor op de kleuterklas.

De Peuterleerplekken van JongLeren in het kort

  • Voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar
  • Ruim 50 locaties verspreid over heel Den Haag
  • Spelend de wereld ontdekken
  • Samenwerking met de basisschool
  • Professionele, zorgzame en persoonlijke aandacht
  • Ouderbetrokkenheid
  • Maximaal 16 kinderen per groep
  • Vaste dagdelen (ochtend of middag)

Peuterleerplek Helen Parkhurst

De Peuterleerplek Helen Parkhurst bereidt uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Kinderen van 2,5 tot 4 jaar spelen op vaste dagdelen onder deskundige leiding van onze pedagogisch medewerkers. De methode die op de Peuterleerplek gebruikt wordt (Piramide), is dezelfde als die van het Dalton.
Een groep bestaat uit maxiamaal 16 kinderen
Voor meer  informatie over JongLeren en Peuterleerplek Helen Parkhurst kunt u terecht op

www.jonglerendenhaag.nl/peuterleerplekken/peuterleerplek-helen-parkhurst/

Wat kost de Peuterleerplek?

Dat is voor iedereen anders. Het hangt af van ieders persoonlijke situatie. Met een Ooievaarspas, is de Peuterleerplek gratis. Op de website www.jonglerendenhaag.nl. kunt u onder ‘wat kost het’ eenvoudig zelf berekenen wat de Peuterleerplek voor u kost.

Inschrijven

U kunt uw kind inschrijven via de website www.jonglerendenhaag.nl . Direct op de homepage vindt u een button met ‘inschrijven’. Als het niet lukt dan kunt u ook naar de Peuterleerplek komen voor hulp bij inschrijving of bellen met de kindadministratie (070-205 25 55)
Onze medewerkers helpen u graag verder.

Contact

Peuterleerplek Helen Parkhurst
Baambruggestraat 2      
2546 SK  Den Haag
Telefoon: 070 – 205 35 25
info@jongleren.nl