Logo

Over Gro-up

Wij verzorgen de kinderopvang op Kind Centrum Helen Parkhurst.  Het begeleiden en stimuleren van kinderen en de doorgaande ontwikkelingslijn binnen het Kind Centrum staan bij ons centraal. Kinderen krijgen bij ons de individuele aandacht die zij nodig hebben om zich op hun eigen manier en tempo te ontwikkelen. Zo ontdekken zij waar hun krachten en talenten liggen. Gro-up Kinderopvang biedt daarom bijzondere, verrassende en levensechte activiteiten aan. Sport, beweging en gezonde voeding staan hierbij centraal.

Kinderdagverblijf 0-4 Jaar

Op ons Kind Centrum hebben wij drie groepen dagopvang . Twee 0-3 groepen en een VE Peutergroep. Wij hebben plek voor 44 kinderen per dag. De groepen bevinden zich op de begane grond en hebben een grote speelhal en een mooie natuurtuin. Openingstijden: 7.30 – 18.30 uur; 5 dagen in de week.

Buitenschoolse opvang 4-13 jaar

De BSO heeft momenteel plaats voor 30 kinderen. Ook de BSO bevindt zich op de begane grond. De kinderen kunnen gebruikmaken van het leerplein, de aula en het speellokaal van de school. Buitenspelen kan op het grote schoolplein, de nabijgelegen speeltuin en sportvelden. Ook koken wij in de keuken van ons Kind Centrum, kortom voor ieder kind wat wils!

Voorschoolse Opvang  4-13 jaar

Sinds kort bieden wij op ons Kind Centrum ook voorschoolse opvang aan. Wij zijn geopend van 7.30-8.30 uur en vangen de kinderen op in de speelhal bij ons KDV waar zij rustig kunnen spelen en opstarten. De medewerkers brengen de kinderen naar school. Momenteel bieden wij de VSO aan op maandag, dinsdag en donderdag. Bij voldoende animo kunnen daar in de toekomst ook de woensdag en de vrijdag bijkomen.

 

 Voor inschrijving Gro-up ga naar
www.gro-up.nl/kc-helen-parkhurst

Vacature Gro-up ga naar onderstaande link.

Vacature Gro-up